- Frankfurter
- Chilipølser
- Ost/paprikapølser
- Brunchpølser
- Rød Knæk
- Medister med ramsløg og svampe
Desuden:
· 3 chilisaucer fra ChuChum i forskellig styrke og 1 chilimarmelade
· Rapsolie fra Gunnashøj - 1 med basilikum og 1 med ramsløg
Den perfekte kasse til den grill-fødselsdags-fest i søndags, hvor #ældstesønnen fyldte 12 år. Menuen var burgere, med pommes frites og pølser som 'sideorder'.
Det kan være en fordel at sætte brunch-pølserne på pinde,
nu man skal grille dem :-)
Lækkerierne
Pølser og chili - yum
Der var bred enighed blandt de nogle-og-30 gæster (ja, vi er en stor familie) om, at pølserne smagte rigtig, rigtig godt.
Selv fik jeg smagt en medister, som jeg ikke rigtig var så begejstret over. Jeg synes ikke rigtig den smagte af noget, men var fin i kødet og ikke for fed.
Til gengæld vil jeg sige, at oste-pølsen helt klart er den bedste oste-pølse, jeg nogensinde har smagt (og det siger jeg ikke kun fordi jeg har fået pølserne gratis!). Der var andre til festen, der også var særlig begejstret over oste-pølserne. I hvert fald forsvandt de meget hurtigt. Det samme med chilipølserne, som jeg desværre ikke nåede at smage. Børnene var godt tilfreds med de røde pølser og der var ikke mange rester tilbage.
Nogle gæster vovede sig ud i ren chilisauce, men de fleste var dog rigeligt tilfreds med den chili-mayo jeg havde blandet (jeg forudser, at den bliver en fast følgesvend på bordet hen over sommeren - den blev rigtig god). De er stærke, de chili-glas - selv de milde - men gode.
Jeg er vild med stærke sager, men måtte give op på den stærkeste. Jeg kan ikke spise den som den er, men tænker at det der ikke går til chili-mayo, kan bruges i gryderetter, spaghetti-sovs osv., rørt med lidt creme fraiche til en god dressing eller i noget smør til en god bøf.
Olierne og marmeladen fik vi ikke prøvet, men da sommeren byder på masser af blandede salater, som kommer olierne nok i brug til noget olie-eddike dressing.
Efter festen: I går fik vi testet chili-marmeladen, som jeg havde glædet mig meget til. Den var (også) god og fin i balancen mellem det søde og stærke. Jeg spiste den oven på knækbrød med ost, som en helt almindelig marmelade. Tænker at den også vil være god som dip eller tilbehør til f.eks. en god kotelet.
Info: Kokkens Favorit bruger udelukkende de bedste udskæringer af dansk og svensk kød, krydderierne er naturlige og alle ingredienser er af den bedst mulige kvalitet. Produkterne indeholder ingen kunstige aromaer, og alle røgvarer ryges over bøgeflis.
Produkterne kan købes i SuperBest.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Giv mig dine tanker...