Jeg er jo ikke madblogger og derfor undskylder jeg på forhånd for de dårlige billeder! Jeg fik nemlig hverken taget foto, mens jeg lavede suppen eller da den blev serveret. Først da den lille portion, der blev til overs landede i en Tupperware, så huskede jeg at tage foto. So sorry...
Jeg har 'freestylet' lidt ud fra en basis opskrift og gjort som følger:
Til 4 personer. Ingredienser:
1 squash i tern
2 forårsløg i mindre stykker
2 stk. bouillonterning, grøntsag og/eller hønse - jeg brugte én af hver
1 dl. grønne linser
1 pose frosne ærter (ca. 500 g.)
Vand
Salt
Peber
Timian
Olivenolie
½ l. mælk eller madlavningsfløde - jeg brugte lidt over ½ l. minimælk
200 gr. bacontern
Svits hakket squash og forårsløg i olien. Tilsæt linser, ærter, bouillon, vand, timian. Der skal vand i til det lige dækker grøntsagerne. Lad det småkoge i ca. 30 min. Blend (jeg bruger stavblender) og tilsæt mælk/fløde. Kog op og smag til med salt og peber. Tørsteg bacon på en pande og server som drys. Enjoy!
Tak søde du! Den kommer på madplanen på mandag...
SvarSletVelbekomme søde - bemærk lige at jeg, som Susanne nævner, havde glemt ærterne, haha... men opskrift er tilrettet nu. Kh. Birgitte
SletHihi - tak. Se det havde jeg slet ikke fanget!
SletDen er noget anderledes end min opskrift, så den skal prøves.
SvarSletNu spørger jeg så måske lidt dumt: men er der ikke ærter i din ærtesuppe?
@Susanne - Hahaha, slet ikke dumt, for jeg havde da glemt at skrive dem på! Sådan er det ikke at være madblogger... Nå, men indlægget er rettet til nu :-) kh Birgitte
SletUhm, lækkert! Den skal prøves :-)
SvarSlet@Fruen - godt med protein og varme i hvert fald :-) kh. Birgitte
SletSikke en lækker opskrift, den må prøves :-)
SvarSletKH Rikke
@Rikke - Håber I kan lide den :) kh. Birgitte
Slet