15 år senere er græskar blevet nogenlunde almindelig spise i Danmark. Især i efteråret og omkring Halloween. Jeg elsker græskar suppe og ristede græskar kerner. Det tror jeg, er acceptabel spise for de fleste mennesker. Jeg er dog stadig ikke vild med mos eller andre kogte varianter. Specielt ikke de kolde stykker græskar, som der blandes i salat. Og græskar i kage? - det har jeg heller ikke lige prøvet. Så måske er det på tide, at udvide opskriftsamlingen herhjemme med lidt græskar... Spiser I meget græskar eller er det total no-go?
Tivoli's udstilling af årets største græskar
Jeg synes som sådan ikke det smager dårligt. Men det smager jo ikke rigtig af noget i sig selv. Elsker græskarsuppe men det er jo fordi det er fyldt med hvidløg, chili og ingefær. En ting jeg dog ikke kan fordrage er græskar-tærte (pumpkin-pie). Det er direkte hæsligt 😖😖. Sååå vi spiser det overvejende som suppe. Og en sjælden gang imellem som ovnbagt.
SvarSlet@Cille - jeg har aldrig smagt det i tærte, men umiddelbart lyder det heller ikke lækkert. Er det sødt? Kh. Birgitte
SletJeg elsker græskarsuppe:)
SvarSlet@Mette - det er også vildt lækkert. Kh. Birgitte
SletIner er græskar no go, og det er faktisk mest mig der må melde pas :-) det sjove er, at jeg synes græskarsuppe ser så lækkert ud, men når det så kommer dertil hvor den skal spises...... NO GO
SvarSletKH Rikke
@Rikke - ja så kan jeg godt se, at det ikke er hos dig, der skal prøves nye opskrifter på græskar. Kh. Birgitte
Slet