Dette indlæg er en forlængelse af et meget gammelt indlæg, nemlig dette. Jeg prøver stadig at lave nogle nye retter i de uger, hvor børnene er hjemme. Og senest har vi fået disse lækkerier:
Muslinger. Hvorfor er der ingen der har fortalt, at det faktisk er dødnemt at lave - og hurtigt. Vi har faktisk fået det to søndage nu. Som tilbehør til suppen. Det smager fantastisk og er ret billig mad.
Karry-ret - en opskrift med udgangspunkt i Nigella Lawsons Red Curry og den smager super godt. Vi har fået den sidste efterår, men der var den ikke så populær. I løbet af det sidste år er ungerne dog blevet lidt bedre til at spise sammenkogte gryderetter og varme grøntsager, så nu er den tilbage.
Det ser lækkert ud. Tror på det er en god taktik at indføre nye retter fra tid til anden. Mine unger er også ret pjattede med artiskokker, men det er lidt udenfor sæson lige nu. Kram herfra
SvarSlet@Dorte - artiskokker har vi aldrig prøvet, så når sæsonen går i gang, må vi forsøge. Kram
SletElsker duften af muslinger men jeg kan ikke spise dem:( Manden elsker dem. Jeg ville ønske jeg modig som dig ang mad men det er jeg ikke. Håber mine børn overler og tilgiver mig senere i livet :o) hi hi
SvarSlet@Mette - argh, mon ikke de tilgiver. Jeg laver f.eks. aldrig brun sovs, så det må man håbe mine unger ikke holder imod mig senere i livet ;-) kh. Birgitte
SletDet er da bare sådan en god idé :o) og spændende med afveksling.
SvarSletHer i hytten, har vi måtte lave en liste over, hvad de godt kan lide (og der er forbavsende mange ting på den liste) og den går vi oftest ud fra, og så må de smage på nyt engangimellem. Før i tiden blev det alt for ofte til rugbrød, fordi de ikke kunne lide hvad vi havde lavet. Så jeg kan godt lide din tilgang til det :o)
@Liv - tak for ros. Jeg var simpelthen kørt fast i de samme retter og så trænger alle til engang imellem at få udfordret smagsløgene ;-) Kh. Birgitte
Slet