Søndag morgen spiste vi dejlige Luciabrød til morgenmad. Jeg måtte i køkkenet lørdag aften for at slå dejen sammen og få dem bagt. Jeg bager ikke med safran, men gurkemeje og så kardemomme. Ellers bruger jeg opskrift herfra.
Glædelig 14. december - nu kun 10 dage til juleaften!
De ser fine ud:o)
SvarSlet@Mette - de er ikke så prof i udseende ;-) men de smagte godt. Kh. Birgitte
SletJa, de ser mega-lækre ud!! Bare jeg ku' nosse mig sammen til den slags.....
SvarSlet@Mor-monster - så gør du sikkert så meget andet, som jeg ikke gider ;-) kh. Birgitte
SletDet ser vildt lækkert ud - men jeg forstår ikke rosiner i bagværk ;-). Her er de dog heldigvis lette at fjerne.
SvarSlet@Cille - jeg elsker rosiner i bagværk ;-) men ja, der er det bare pynt. kh. Birgitte
SletHvor er de flotte! Sikke et overskud!
SvarSlet@Liv - det er nu ligesom at bage almindelige boller, bortset fra formen. Kh. Birgite
Slet