Sidste uge, meget sent tirsdag aften fik jeg smækket en dej sammen til et madbrød, vi skulle have onsdag.
Mine veninder tilbage fra Kommunom-studiet kom til mad og menuen var kyllingesuppe og brød. Brødet var ret let lige at bikse sammen og så dejen ud på altanen til koldhævning.
Onsdag efter arbejde kunne jeg så bare hælde dejen i en form og ind i ovnen. Det smagte rigtig godt og resten af brødet blev skåret i skiver og frosset ned. Så er der til bruschetta eller croutoner en anden dag.
Elsker den slags løsningen, som både er let og lækkert.
Kære Birgitte!
SvarSletDin paella var et hit herhjemme - selv teenage-søn på 15 og mand på 44 var begejstrede trods skepsis i starten.
Så nu håber jeg, at du vil dele opskriften på madbrødet:-)
Glædelig jul!
Anne (også kommunom)
@Anne - for andre kommunomer går jeg selvfølgelig langt! Så bare rolig Anne, opskrift skal nok komme. Jeg er bare lidt udfordret, da jeg har lånt opskrift-bogen til min veninde. Når jeg får den tilbage, så kommer den. Ellers kan du finde den i Sif Orellanas bog 'slyngler og stanglakrids' (sammen med opskrift på suppen). Og dejligt at paella'en faldt i god jord hos familien. Glædelig jul til jer også. Kh. Birgitte
SletSer lækkert ud:o) opskrift ville jeg også gerne have:)
SvarSlet@Mette - den kommer, så snart jeg har opskriftbogen hjemme igen (se ovenstående kommentar til Anne). Kh. Birgitte
SletUh ja det lyder både let, lækkert og smart! Og måske heller ikke så kompliceret en opskrift?
SvarSlet@Liv - opskriften er ikke svær og den skal ikke æltes. Men jeg smider opskrift på :-) kh. Birgitte
Slet