Ingredienser:
- 450 g. hakket oksekød
- Olivenolie
- Salt & peber
- Oregano, ca. 1 tsk.
- Hakket tomat, ca. 3 dåser
- 4 gulerødder, revet
- 1 porrer, fintsnittet
- 1/4 hvidkål, fintsnittet
- 1 lille dåse majs
- 1 spsk. sennep
- 2 spsk. ketchup
- 500 g. pastaskruer eller anden slags pasta
- 1/2 l. vand og 1 terning hønsebouillon
- 1 pose revet mozzarella
- 2 tomater i både
Portionen rækker til ca. 4-5 voksne. Målene i opskriften kommer sig ikke så nøje. Bare der er væde nok til, at retten ikke brænder på. Normalt ville jeg også have revet en squash og puttet i, men den havde jeg glemt at købe. Retten er særlig god til at få proppet mange grøntsager i og dermed skrue lidt ned for kødforbruget.
Jeg har desværre glemt at tage et billede af retten, men I kan eventuelt se flotte billeder af lignende cheeseburger pasta andre steder på www.
Lyder lækkert. Tak for opskriften.
SvarSlet@KS - velbekomme :-) kh. Birgitte
SletLyder lækkert, det må prøves.
SvarSletkh Rikke
@Rikke - håber du synes om den. Kh. Birgitte
Slet