Opskriften stammer herfra. Jeg lavede dog lidt om på tingene og tilførte noget mere grønt. Det gjorde bestemt ikke retten dårlig.
Her er min opskrift på Alt i ét fad med kylling (til 4-5 personer):
Bland kylling, løg, hvidløg, grøntsager, krydderier, tomater, væske og boullionterning sammen i en stor skål. Hæld det i et ovnfast fad og bland forsigtigt pastaskruer i. Læg stanniol over fadet og kom det i ovnen ved 225 gr. varmluft i ca. 35-45 min. Derefter drysses retten med revet ost og tilbage i ovnen i ca. 15 min. (til osten er gratineret).
Det smagte godt og var ret nemt. En anden gang vil jeg dog nøjes med 2 dåser tomat og mere mælk/fløde. Der var lidt for meget tomat til min smag. Plus jeg igen skal huske at skrue lidt op for krydderierne til os. Vi kan bare godt lide, at det smager lidt mere.
Her er min opskrift på Alt i ét fad med kylling (til 4-5 personer):
- 500 g. kyllingefilet i små tern (rå)
- 350 g. pastaskruer (ukogt)
- 3 dåser hakket tomat
- 1 dl. piskefløde
- 1 dl. mælk
- 1 dl. vand
- 1 spsk. basilikum
- 1 spsk. paprika
- 1 tsk. chili flager
- 3 gulerødder, revet
- ½ bakke champignoner i små tern
- 2 peberfrugt i små tern
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 grøntsagsbouillonterning, smuldret
- salt og peber
- ½ pose revet ost
Bland kylling, løg, hvidløg, grøntsager, krydderier, tomater, væske og boullionterning sammen i en stor skål. Hæld det i et ovnfast fad og bland forsigtigt pastaskruer i. Læg stanniol over fadet og kom det i ovnen ved 225 gr. varmluft i ca. 35-45 min. Derefter drysses retten med revet ost og tilbage i ovnen i ca. 15 min. (til osten er gratineret).
Det smagte godt og var ret nemt. En anden gang vil jeg dog nøjes med 2 dåser tomat og mere mælk/fløde. Der var lidt for meget tomat til min smag. Plus jeg igen skal huske at skrue lidt op for krydderierne til os. Vi kan bare godt lide, at det smager lidt mere.
Mmmh lyder godt
SvarSlet@Min servicehund - det smager også godt. Kh. Birgitte
SletSer godt ud, Birgitte og dejligt at jeres køle/frys er kommet. Kram herfra
SvarSlet@Dorte - det er skønt med et helt nyt og rent køleskab. Kram B
SletDet lyder godtnok lækkert, elsker alt i et fad mad.
SvarSletkh Rikke
@Rikke - ahmen, det er jo å nemt, så nemt. Kh. Birgitte
Slet