torsdag den 18. maj 2017

#TBT 2

Som barn hed de 'Pif-Paf-Puf'. Det må have været noget af det første 'mælke-morgenmad' jeg har spist, udover cornflakes og havregryn. Vi fik nogle gange også Guldkorn, men disse har jeg holdt ved gennem årene. Jeg spiser dem nemlig stadig til morgenmad, hvis jeg er hjemme og skal have noget hurtigt. Typisk med mælk, men de fungerer også ovenpå yoghurt. 

Jeg har godt nok spist mange portioner Pif-Paf-Puf.


PS. Se første #TBT her.


12 kommentarer:

  1. Dem husker jeg godt, så længe siden jeg har smagt dem.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Christina - med unger i huset, så har vi dem stående fast :-) kh. Birgitte

      Slet
  2. Svar
    1. @Maude - ja, det er en skøn lyd. Kh. Birgitte

      Slet
  3. Svar
    1. @Mette - også mig :-) kh. Birgitte

      Slet
  4. Den lyd kan jeg også huske :-) De smagte endda også godt. Bare ærgerligt, at man var sulten igen efter cirka en halv time ...

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - ja, de fylder ikke meget i maven, hahaha. Kh. Birgitte

      Slet
  5. Åhr, dem har jeg ikke set længe. Jeg kunne ikke fordrage dem som barn - kun hvis de blev spist i det sekund, der kom mælk på - men lyden! Så hyggeligt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Øglemor - det er sådan, jeg har det med havregryn. De skal spises med det samme inden de bliver alt for bløde ;-) kh. Birgitte

      Slet
  6. Åh ja, men de skal spises med det samme, for at de ikke svulmer totalt på.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - ja, bestemt. Det er ind til bordet med det samme ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...