Det tog lidt tid at få alle ingredienserne klar. Mest fordi jeg finthakkede dem og ikke brugte min mini-hakker. Ellers kan det gøres ret hurtigt. Enten grøntsager i større stykker eller så brug en hakker eller lignende.
Alle typer pasta duer til opskriften. Jeg havde bare en rest skruer liggende. Alle slags grøntsager kan bruges. Al slags kød kan i princippet bruges. Man kan også udskifte de mosede tomater med 2 dåser hakkede tomater.
Her er opskriften:
- 400 g. pasta.
- 1 flaske mosede tomater
- ½ chorizopølse skåret i halve skiver
- 400 g. kyllingefilet skåret i mundrette stykker
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- ½ squash
- ½ grøn peber
- ½ rød chili
- 1 lille dåse majs
- 1 rød peberfrugt
- 2 gulerødder
- 4 almindelige tomater
- salt
- peber
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. oregano
- 1 spsk. stærk paprika
- 1 bouillonterning (jeg brugte en grøntsagsterning)
- vand, så det lige dækker fyldet
- ost til at drysse på (vi havde både revet mozzarella og parmesan)
Alle grøntsager hakkes/snittes. Jeg svitsede lige kylling og chorizo et par minutter, inden jeg væltede resten af ingredienserne i. Der skal småkoge, indtil pastaen er færdig. Rør evt. lidt i retten undervejs.
Ungerne synes, retten var lidt stærk. Så hvis den ikke skal være godt krydret, så hold igen med chili og paprika.
Mums, det ser godt ud. KH D
SvarSlet@Dorte - tusind tak :-) kh. B
Slet