Første gang jeg var i Rom, spiste kæresten og jeg mange sandwich til frokost. Det var hurtigt, billigt og nemt. Denne gang havde vi knap så 'travlt' med at komme rundt i byen, så vi tog alle frokoster på restaurant.
Jeg spiste derfor disse retter til frokost: Salat med tomat, tun og oliven. Pasta med pecorino og bacon. Hjemmelavet lasagne. - og så en sandwich i lufthavnen, både ud og hjem.
Til aftensmaden valgte jeg også forskellige retter. Billedet herover er fra den sidste aften, hvor jeg fik macaroni med bacon, tomat, chili og parmesanost. En ret enkel, men meget smagfuld ret.
Og selvfølgelig var der også plads til et par is. Af de gode slags. Lemon sorbet lige så sur, at det hvinede i tænderne.
Der er mange retter med fisk og skaldyr i Rom. Så en aften valgte jeg en lækker risotto med forskelligt skaldyr. De andre hovedretter bestod af: Pasta med skaldyr. Oksestrimler med champignon og løg. Jeg fik også spist nogle forretter: Bruschetta med tomat. Bruschetta med frisk mozzarella og parmaskine. Samt et udvalg af varierende fritterede små hapsere (bla. oliven med hakket oksekød, fisk med zucchini blomst og ris med tomat).
Jeg smagte ikke noget, jeg ikke kunne spise. Noget var dog mere lækkert end andet. Bla. var min ene frokost pasta med ost og bacon lidt tam. Den bedste ret var aftensmaden den første aften - en perfekt kogt spaghetti med skaldyr i virkelig smagfuld tomat/flødesauce.
Ser lækkert ud. Og så er jeg ret misundelig over, at du har haft mulighed for at opnå brogede fødder ;-)
SvarSlet@Fruen - det var sørme også skønt med de lidt brune fødder. Bliver helt glad når jeg kigger på dem ;-) kh. Birgitte
Slet