Mine koteletter i fad tager udgangspunkt i denne opskrift. Jeg valgte dog at supplere og ændre lidt på ingredienserne. Her kommer min variant af koteletter i karry.
Ingredienser:
- 6 nakkekoteletter
- Salt og peber og karry
- 1 spsk smør
- 1 stort løg – skåret i smalle både
- 3 fed hvidløg – presset
- ½ l. piskefløde
- 1 hønsebouillonterning – smuldret
- 1 mango – skåret i tern
- ½ ananas - skåret i tern
- 1 rød peberfrugt – skåret i små tern
- En håndfuld cherrytomater - skåret i tern
Sådan gør du:
Krydr koteletterne med stærk karry, salt og peber. Brun dem i smør på en pande. Læg dem i et ildfast fad. Svits løg og hvidløg i lidt ekstra karry, afhængig af hvor stærk din ret skal være. Tilsæt ananas, mango, peberfrugt og tomat. Vend et par minutter på panden og tilsæt bouillonterning og fløde. Smag til. Kog et par minutter og hæld fyldet over koteletterne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn, 200 gr. i ca. 25 minutter.
Jeg serverede retten med ris og broccoli til.
Det lyder lækkert, dejligt med ny inspiration til middagsmaden 👍🏻
SvarSlet@Christina - det smagte virkelig godt også :-) kh. Birgitte
SletJeg bliver jo helt sulten 🙂 Og jeg har lige spist 😏
SvarSlet@Susanne - jeg kender følelsen ;-) kh. Birgitte
Slet