Jeg går ikke op i 'pæn' morgenmad. Jeg ved ikke noget værre, end når mit Instagram eller Bloglovin feed bliver oversvømmet af de der morgenmadsskåle, hvor alting ligger meget sirligt og det hele er super sundt. Jeg får nærmest antipati overfor det og gider bestemt ikke at efterligne det.
Så er det jo godt, at hverdags morgenmaden for det meste indtages foran computeren på arbejdet. Den består derfor oftest af yoghurt naturel rørt med chiafrø. Nogle gange kommer jeg også havregryn i. Skal jeg svinge mig meget op, så får den lige et skud vaniljepulver. Det er nemt at lave om aftenen - skal bare røres sammen - mens man kæmper med tandbørsten.
Hvis der er frugt hjemme, så kommer det (nogle gange) på eller jeg tager lidt müsli med til at drysse ovenpå (igen, nogle gange, for jeg er slem til at glemme ting om morgenen). Så kan jeg finde på at smide noget honning eller en klat marmelade i, hvis jeg ikke har frugt. Nogle gange spises det bare som det er. Det var i går f.eks. Altså, nydelsen er ikke super stor, men mæt bliver jeg jo.
Mandag var jeg alene på kontoret og der var lidt chokolade tilbage fra ugen før. To små p-tærter, som jeg tænkte ikke skulle gå til spilde (ok, jeg var også ret lækkersulten). Dem klippede jeg så i små stykker og smed på min yoghurt. Og helt ærligt, det smagte ganske fint.
Ammenam! Jeg spiser også morgenmad på kontoret og oftest det samme som dig - så nu bliver jeg nok også nødt til at kopiere din nye topping. Lidt variation kan jo være tiltrængt ��
SvarSlet@Emilie - altså, chokolade er jo altid en god idé ;-) haha. kh Birgitte
SletHahahah, hvor skønt med et billede af en aldeles ukorrekt morgenmadsskål 😋👍🏼
SvarSlet@Fruen - ja ik'?!! og ikke engang i en skål, men i et glas, hahaha. Kh. Birgitte
SletDet er da den bedste morgenmad jeg har set længe! Må se at får frugt på min mysli og joghurt - chokolade går nok ik for det vil pigerne jo os’ ha så... ☺️
SvarSlet@S - ja, jeg spiser ikke med børnene, så det er lidt nemmere at snige chokolade på en gang imellem. Kh. Birgitte
SletÅh hvor ser det lækkert ud - det er jo næsten som en dessert :-)
SvarSlet@Madame - ja, det er faktisk lidt en dessert... :-) kh. Birgitte
Slet