Fordi det var en hverdag, så blev det til en omgang tapas. Noget vi spiser en del gange. Vi havde inviteret mine forældre til at komme også.
Dette er ikke alle retterne på bordet. Der kom lidt flere retter ind. I og med at vi spiser det regelmæssigt, så har jeg lavet en liste over, hvad vi ofte serverer til en omgang 'dansk' tapas:
- Ost. Vi spiser meget forskelligt ost, så vi har altid min. tre slags liggende.
- Pølse. Igen noget vi altid har en del varianter af. Gerne dem, hvor man selv skærer.
- Carpaccio. Vi køber den færdiglavede fra supermarkedet.
- Majs. Lige nu er det jo sæson, så der er majskolber oplagt.
- Agurk, peberfrugt, tomater. Lidt grønt skal der til.
- Padron peber. Kan sagtens laves i ovnens grill.
- Skinkesalat eller lignende.
- Oliven. Vi har altid lidt blandede oliven.
- Melon. Kan bruges sammen med noget lufttørret skinke.
- Krydrede mandler. Eller saltmandler.
- Pesto. Vi har både grøn, rød og chili stående.
- Aioli. Nogle gange chili varianten.
- Snack-pølser.
- Smøreost.
- Paté. Eller leverpostej. Hvad vi lige har i huset.
- Cornichon eller drueagurk - eller begge dele.
- Brød. Vi køber både baguette og filone/ciabatta og rister halvdelen af skiverne lidt på brødristeren. De andre skiver serverer vi som 'skær-selv-brød'.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Giv mig dine tanker...