Jeg har tænkt over det længe. Jeg har forstået budskabet med, at vi skal spise mindre kød - eller blive vegetarer.
Jeg har ikke lyst til at blive vegetar. Måske fordi jeg er lidt for kræsen med typiske vegetar-'ingredienser'. Jeg bryder mig ikke synderligt om bønner eller kød-erstatninger.
Jeg vil dog gerne skære ned på mit kød. Også på familiens. Vi har altid været gode til at bruge mange grøntsager. Både i maden, men også som tilbehør. Det betyder, at jeg kan lave mad til 4-5 personer, plus en reste-portion, på 500 g. hakket oksekød eller 500 g. kyllingefilet. Kød-løse dage er der også hos mig. Mest som suppe-søndag.
Så et lille skridt på vejen er da bedre end ingenting...
Sådan har jeg det også. Lidt er vel bedre end ingenting, ville jeg mene, og også hos os bliver der længere og længere mellem de røde bøffer :-)
SvarSlet@Fruen - også her med de røde bøffer. Så hvis alle gjorde som os, så ville ændringen måske være hurtig at spore? Kh. Birgitte
Slet